Betec Deco-Magie: Laat uw producten schitteren met lijntjes- en randomdecoraties of met Betec Sprinklers 'Regenval' decoreermachines!

Met decoreermachines van BETEC creëer je aantrekkelijke producten, waardoor jouw producten gemakkelijker de weg vinden naar de eindklant.

Ervaar de precisie van Betec's decoratiemachines, van granulaatdecorateurs tot geautomatiseerde cacaopoedermachines. Onze geavanceerde technologie zorgt voor gelijkmatige en foutloze coatings voor je chocoladeproducten. Ontdek de uitgebreide functies en verschillende modellen van onze decoratiemachines. Blader door onze online catalogus of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw unieke decoratiebehoeften.

Ontdek de magie van decoratie, chocolade- en granulaatdecoratie in de spotlight. Bij Betec geloven we sterk dat decoratie het verschil maakt. Of je nu op zoek bent naar een subtiel lijntje chocolade of kleurrijke granulaten om je producten te verfraaien, onze decoreermachines tillen jouw creaties naar een hoger niveau. Ontdek hieronder de mogelijkheden en voordelen van onze geavanceerde decoratieoplossingen.

Granulaat decoreermachines: Voor knapperige accenten

1. Granulaat Drum Decorator ' Automatische strooimachine'

Verbeter je producten met de Granulaat Drum Decorator van Betec. Strooi knapperige granules gelijkmatig over het oppervlak voor een aantrekkelijke presentatie. Bereik een heerlijke combinatie van smaak en textuur met deze veelzijdige granulaatdecoratieoplossing.

Wil je jouw producten bedekken met knapperige stukjes decoratie? De Granulaat Drum Decorator is de perfecte keuze. Deze automatische strooi machine strooit eenvoudigweg granulaten over het oppervlak van je product voor een gelijkmatige en aantrekkelijke presentatie.

2. Sprinkler ‘Regenval’ decoreermachine

Ervaar precisie met de Sprinkler 'Rainfall' Decorating Machine van Betec. Bereik een sierlijke en gelijkmatige verdeling van lichte en plakkerige decoraties, waardoor je producten net zo delicaat worden getransformeerd als sneeuwvlokken die uit de lucht.

Specifieke lichte en kleverige decoraties, zoals coconutnips, vragen om precisie. De Sprinkler ‘Regenval’ decoreermachine zorgt voor een sierlijke en gelijkmatige verspreiding van deze delicate decoraties, alsof ze als sneeuwvlokken uit de lucht vallen.

3. Multi granulaat decoreermachine

Verken het beste van twee werelden met de Multi-Granulaat Decorating Machine van Betec. Door de Granulaat Drum Decorator en Sprinkler 'Rainfall' te combineren, maakt deze machine harmonieuze toepassing van traditionele granules en lichte decoraties mogelijk. Bereik veelzijdige en aantrekkelijke ontwerpen met deze geavanceerde decoratieoplossing.

Voor degenen die het beste van beide werelden willen, biedt de Multi granulaatdecoreer machine een combinatie van de granulaat drum decorator en de sprinkler ‘Regenval’ decoreermachine. Met de multi granulaat decoreermachine kan je zowel traditionele granulaten als lichte decoraties harmonieus op je producten aanbrengen.

4. Nauwkeurige decoreermachine voor granulaatdecoratie

Perfecte precisie ontmoet elegantie met Betec's Precision Granulate Decorating Machine. Ideaal voor pralines met karamelvulling, deze machine plaatst zelfs een enkele granule nauwkeurig op aangewezen plekken. Creëer strakke en verfijnde ontwerpen met deze nauwkeurige en efficiënte decoratieoplossing.

Toch verkiest u slechts enkele korreltjes granulaat op een specifieke plek op uw praline? Dan is onze precisie granulaat decoreermachine echt iets voor u. Deze machine kan zelfs één enkel zoutkorreltje precies op de door u bepaalde plaats op de praline deponeren. Het resultaat is een strak en chic ontwerp, ideaal voor pralines met karamelvulling. Gewoonweg heerlijk.

Decoreren met chocolade, compound en suikermassa: Creëer artistieke lijntjes

Laat je betoveren door onze chocolade decoratiemachine! Op deze foto bewonder je het vakmanschap van de machine die prachtige witte lijntjes tekent op met chocolade bedekte koekjes. Decoratie met chocolade, compound en suikermassa wordt een kunstvorm, waardoor je de vrijheid hebt om artistieke lijnen te creëren en je producten een unieke uitstraling te geven.

Onze standaard chocolade decoreermachines (ook wel lijntjes decoreermachine genoemd) zijn ontworpen om lijntjes in verschillende patronen op je producten aan te brengen. Of je nu werkt met chocolade, compound of andere suikermassa's, onze decoreermachines bieden nauwkeurigheid en veelzijdigheid.

Ontdek de voordelen:

  • Verwarmde en afgesloten ruimte: Elke Betec-chocoladedecoreermachine is geconstrueerd in een verwarmde ruimte, afgesloten met plexiglas. Hierdoor worden optimale omstandigheden gecreëerd tijdens het decoratieproces en wordt de consistentie van je producten behouden.
  • Automatisch reinigingssysteem: Met het geautomatiseerde reinigingssysteem zijn verstopte spuit- en decoreermondjes voorgoed verleden tijd. Onze decoreermachines zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook eenvoudig te onderhouden, waardoor je tijd bespaart en efficiënt kunt werken.
  • Veelzijdige toepassingen: Of je nu een stand-alone decoreermachine zoekt of een integratie in een bestaande productielijn of E-serie glaceer- of overtrekmachine, onze decoreermachines passen zich aan jouw specifieke eisen aan.

Cacaopoedermachine voor het omhullen van truffels met een genotvolle laag cacaopoeder

Simplify truffelproductie met Betec's CPM 800 Cocoa Powder Machine. Bereik moeiteloos een gelijkmatige en foutloze cacaopoedercoating. Deze geavanceerde machine zorgt voor efficiënte productie, eenvoudige bediening met een kleurentouchscreen en een robuust ontwerp vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Verhef je truffelcreaties met de precisie en innovatie van de CPM 800.

Truffels,onweerstaanbaar lekker, maar het aanbrengen van dat delicate laagje cacaopoeder? Dat is een uitdaging op zich.

Gelukkig hebben we de CPM 800, een geavanceerde automatische cacaopoedermachine, die niet alleen de arbeidsintensiviteit vermindert, maar ook het verspilde poeder minimaliseert. Het ongebruikte poeder wordt netjes opgevangen in het bassin en kan opnieuw worden gebruikt. Maar dat is nog niet alles - eenmaal gevuld met cacaopoeder, kunt u de machine onbemand haar werk laten doen. Wedden dat u nog meer van truffels zult genieten met de CPM 800?

Kenmerken :

  • Egaal poederen: Met de CPM 800 wordt uw chocoladeproduct gelijkmatig en perfect bedekt.
  • Efficiënte productie: Vereenvoudig en versnel uw productieproces, zodat u meer truffels van topkwaliteit kunt leveren.
  • Eenvoudige bediening: Het kleurendisplay met touchscreen zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijke bediening van de machine.
  • Robuust ontwerp: Gebouwd met standaardcomponenten en vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (AISI 304), voldoet de CPM 800 aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid.

Geef jouw producten een uniek karakter met de decoratie-expertise van Betec. Ga voor kwaliteit, precisie en innovatie. Transformeer jouw creaties vandaag nog!

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden en diverse modellen van onze beschikbare decoreermachines?

Blader door onze onlinecatalogus of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Via de links hiernaast kunt u onze producten bekijken die van toepassing zijn:

  • Decoreermachines voor granulaat/poedercoating
  • Decoreermachines voor vloeibare chocolade en suikermassa’s

Gerelateerde producten