Nieuws

Back

Revolutionaire chocoladedropdoseerlijn van BETEC transformeert chocoladeproductie in de VS!

De chocoladedropdoseerlijn biedt de producent de mogelijkheid om snel in te spelen op de vraag naar diverse chocoladesmaken en kleuren. Een opvallend kenmerk is de veelzijdigheid om verschillende chocoladesoorten te verwerken, waardoor aan de specifieke wensen van elke klant kan worden voldaan.

 

Het ontwerp van de doseerinstallatie legt de nadruk op eenvoudige reinigbaarheid, wat een soepele overgang tussen verschillende chocoladesoorten mogelijk maakt. Hierdoor kan de producent snel schakelen tussen productiebatches en voldoen aan hoge hygiëne- en kwaliteitsstandaarden.

 

De automatisering van de productie, inclusief het aanmaken, transfereren naar de productielijn en verpakken van chocolade, draagt bij aan de efficiëntie van het proces en zorgt voor een op maat gemaakte ervaring voor elke klant.

 

De introductie van deze innovatieve chocoladedropdoseerlijn positioneert de lokale producent als een flexibele en innovatieve speler in de markt, waardoor zij snel kunnen inspelen op veranderende consumentenwensen. Hierdoor wordt niet alleen het assortiment uitgebreid, maar wordt ook de klanttevredenheid verhoogd door een gepersonaliseerde chocolade-ervaring te bieden.

 

Wil je meer informatie over deze baanbrekende lijn?

Bezoek onderstaande link of stuur een e-mail naar info@betecnv.be.

Revolutionaire chocoladedropdoseerlijn van BETEC transformeert chocoladeproductie in de VS!