Meesterlijk in het gieten en mouleren van chocolade: hoogwaardige giet- en mouleermachines voor zowel ambachtelijke als industriële chocoladecreaties

Een meesterwerk in chocolade creatie. Het creëren van verleidelijke chocoladerepen, elegante figuren, of verrukkelijke pralines vergt meer dan vakmanschap; het vereist perfectie in elk detail. Na het zorgvuldige proces van smelten en tempereren onthult zich de kunst van het mouleren, ook wel bekend als vormgieten. Betec, de pionier in chocoladeverwerking, biedt een uitgebreid scala aan mouleermachines die een meesterwerk maken van uw chocoladecreaties.

De operator perfectioneert de kunst van het chocolade mouleren terwijl Betec's MT 80 automatisch de chocolade tempereert. Hier gaan eenvoudige bediening en perfect gevormde chocoladekristallen hand in hand voor verleidelijke chocoladecreaties.

De kunst van chocolade gieten of chocolade mouleren

MB serie: Eenvoud en betrouwbaarheid in één

Ontdek ambachtelijke chocoladebereiding met Betec's MB-serie. De wielmachines, variërend van MB 15 tot grotere modellen, bieden handmatige temperering met nauwkeurige controle. Het roterende wiel en krachtige roermechanisme zorgen voor een gelijkmatige chocolademassa, waardoor operators de kunst van chocolademouleren meesterlijk kunnen perfectioneren.

In de MB-serie, waar eenvoud en betrouwbaarheid hand in hand gaan, ontdekt u de kern van ambachtelijke chocoladebereiding. Van de MB 15 tot de grotere modellen, bieden deze wielmachines handmatig tempereren met een digitale display voor precieze temperatuurregeling. Het draaiende wiel met wielschraper en het krachtige roermechanisme zorgen voor een uniforme, homogene chocolademassa, terwijl de operator de kunst van het chocolade mouleren meesterlijk perfectioneert.

MT en AT serie: Automatische elegantie

GPE- en GPI-versies van de MT- en AT-series tillen chocolade mouleren naar een hoger niveau met een nauwkeurig doseersysteem voor aandachttrekkende chocoladeproducten.

Voor degenen die streven naar automatische perfectie, presenteren de MT- en AT-series zich als ware meesters in tempereren en vormgieten. Het touchscreen brengt een wereld van mogelijkheden binnen handbereik, terwijl het geavanceerde pompsysteem de chocolade elegant via de gietmond naar de chocoladevormen leidt. De GPE- en GPI-versies tillen het proces naar een hoger niveau dankzij het accurate doseersysteem, waardoor uw chocoladecreaties de aandacht trekken die ze verdienen.

ML en CL Serie: Geavanceerde mouleerlijnen

Overzicht van Betec's ML en CL series geautomatiseerde mouleerlijnen, met een scala aan opties zoals vormkoeltunnels en doseermachines, waarmee vakmanschap in chocoladeproductie wordt geëvenaard.

Voor geautomatiseerde chocoladecreaties zijn de CL- en ML-series beschikbaar. Deze semi-automatische mouleerlijnen zijn uitgerust met een automatische vormaanvoer, vormvoorverwarmingssysteem, automatische chocoladetempermachine, chocoladevergiet- of doseersysteem, intrilmechanisme, en meer. Beide lijnen kunnen verder worden uitgebreid en aangepast aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld door toevoeging van opties zoals vormkering, vormkoeltunnel, doseermachine, demouleersysteem, enzovoort. Dit alles brengt uw chocoladeproductie naar het hoogste niveau van vakmanschap.

Betec: Uw Partner voor chocolademachines

Werk samen met Betec voor meer dan alleen een chocoladevormingsproces; het is een kunst die voortkomt uit passie en toewijding. Onze machines, ontworpen voor zowel ambachtelijke als industriële chocoladecreaties, veranderen jouw chocoladerepen, figuren en pralines in meesterwerken. Kies voor Betec en laat jouw chocoladecreaties schitteren als nooit tevoren.

Bij Betec begrijpen we dat chocolade mouleren meer is dan een proces; het is een kunst die voortkomt uit passie en toewijding. Kies Betec als uw leverancier voor chocolademachines en laat uw creaties schitteren als nooit tevoren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Blader dan door onze onlinecatalogus of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Via de links hiernaast kunt u onze producten bekijken die van toepassing zijn:

  • MB-series: Manuele tempereermachines met wiel
  • MT-series: Mini tempering and molding machines
  • AT-series: Automatic tempering and molding machines
  • CL-series: doorduwlijnen voor volle produkten
  • ML-series: mouleerlijn voor zowel volle producten als pralines

Gerelateerde producten